Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог
Характеристики
Тип Ігровий центр
Стать Дівчаткам, Хлопчикам

Дитячий надувний ігровий центр "Динозаври" 57444 з гіркою

В наявності
Артикул: 57444
2 542 грн
3 050 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Опис

Ігровий надувний центр 57444 Динозаври являє собою цілий водний аквапарк атракціонів. Ваші малюки будуть просто в захваті від кількості можливостей, які пропонує модель 57444. Це і міні-гірка, і водоспад, і атракціон у вигляді динозавра, що ковтає кульки, і відповідно, сам просторий і яскравий басейн для купання. Вся конструкція басейну дуже зручна і неймовірно проста в збірці. Всі елементи комплексу є самостійними одиницями і забезпечені окремими повітряними камерами, що прискорює і спрощує установку. Спочатку встановлюється основний басейн, потім додаються інші елементи: міні-гірка і динозаврик, за принципом «пазлу». Підключивши садовий шланг до басейну, можна зробити водні забави ще цікавіше! Починає працювати маленький фонтанчик і невеликий водоспад, щедро обдаровуючи прохолодними бризками дітлахів. Щоб уникнути переливу води в басейні існує спеціальний водостік, до якого можна підключити інший садовий шланг і полити рослини. Басейн виконаний з м'якого і міцного полівінілхлориду (ПВХ), що витримує великі навантаження від розтягувань, стрибків і падінь, бавлячихся діточок. Бортики дитячого ігрового комплексу невисокі і малюки можуть самостійно входити і виходити. У комплект входить 6 різнокольорових пластикових кульок. Рекомендується: для діток від 3 до 6 років. Дитячий ігровий центр 57444 Динозаври Розмір виробу: Довжина: 249см. Ширина: 191см. Висота: 109см. Висота борту: 25 см. Ємність наповнення: 216л. (При 80% наповнення), Виробник: Intex. Країна виробництва: Китай.

Особливість, специфіка продукції з резини / ПВХ в тому, що матеріал досить чутливий до впливу зовнішніх факторів (наприклад: до пошкоджень гострими предметами і т.д.). Виходячи з цього, пошкодження товару з ПВХ, пов'язані з витоком: мікро проколи, проколи, подряпини, порізи, розриви (відпливу), деформація, як наслідок перекачування, відносяться виробником до пошкоджень під час експлуатації, тому гарантія від виробника не надається. З цією інформацією можна детальніше ознайомитися в інструкції-вкладиші якої виробник комплектує кожну упаковку товару.

Характеристики

Вага товару 6
Габарити: довжина 46
Габарити: ширина 13
Габарити: висота 36
Матеріал ПВХ
Тип Надувні
Гарантія Обміну та поверненню не підлягає
Бренд Intex
Вікова група Від 3 років
Упаковка Блістер
Вид Ігровий центр
Стать Унісекс
Стан Нове
Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору