Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог
Характеристики
Стать Дівчаткам, Хлопчикам
Вік від 2 років
Матеріал Дерево
Розмір 16х28,5х16 см
Вага 1,3
Країна реєстрації бренду Китай
Країна виробник Китай
Габарити пакування 29х17х17 см
Вага пакування, кг 1,1

Стукалка Viga Toys Кульки та ксилофон (50348)

В наявності
Артикул: 50348
1 073 грн
1 299 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Опис

Подаруйте маленькому непосидю іграшка-стучалку від Viga Toys Кульки та ксилофон. В ігровому наборі є підставка з отворами, 3 кульки, 2 молоточки, ксилофон. Така розвиваюча іграшка сподобається дітям від 2 років і старше.
Малюкові необхідно взяти в руки великий дерев'яний молоточок і забити кульки в отвори. При падінні вони видаватимуть мелодійні звуки, ударяючись об пластини ксилофона. Музичний інструмент з ручкою за бажання можна вийняти і грати окремо, використовуючи маленький молоточок.
Така дерев'яна стукачка сприяє розвитку уважності, зорово-моторної координації, м'язів рук, слуху. Маля навчиться тримати в руках дерев'яний молоточок, потрапляти їм по кульках. Це зміцнює велику моторику рук. Дитина може вистукувати на ксилофоні нескладні ритми, знайомиться зі звуками, розвивати музичний слух. Дерев'яна іграшка рекомендована для корисних ігор вдома, у дитячих садках та центрах розвитку. Підходить для методики Реджіо.
Розміри дитячої стукалки 16 х 29 х 16 см. Ксилофон з 8 пластин виготовлений з дерева та металу. Кольорові брусочки надійно закріплені штифтами.
Дерев'яна розвиваюча іграшка відповідає стандартам безпеки та якості EN71, ASTM.
У комплекті: підставка з отворами, 3 кульки, 2 молоточки, ксилофон.

Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору