Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог
Характеристики
Тип Самокат 2-х колісний
Стать Дівчаткам, Хлопчикам
Вага 3,7 kg
Вік від від 10 років
Навантаження 100 кг
Положення регулювання висоти керма 67-97 сm
Максимальна вага 100 кг
Країна реєстрації бренду Швейцарія
Країна-виробник товару КНР
Габарити пакування 14х55х26
Вага в упаковці 4.5

Самокат MICRO серії "Speed Deluxe" – АЛЯСКИНСЬКИЙ БЛАКИТНИЙ - Уцінка

Немає в наявності
Артикул: 100378
5 277 грн
6 995 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Виберіть колір
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список очікувань
Опис

Дитячий самокат MICRO серії "Speed Deluxe" – АЛЯСКИНСЬКИЙ БЛАКИТНИЙ - досконалий, міцний та швидкий двоколісний самокат.Виробник - швейцарська компанія Micro Mobility Systems AG, всесвітньо відома у виробництві біговелів, самокатів та аксесуарів для них. Всі деталі зроблені з нетоксичних матеріалів, що підтверджується наявністю протоколів випробувань на відповідність європейським стандартам якості. Крім цього, кожен аксесуар або самокат проходить величезну кількість випробувань на надійність і безпеку, щоб споживач міг отримати якісний і довговічний товар.Дитячий самокат - це не лише активне фізичне навантаження. Катаючись на самокаті, дитина вчиться тримати рівновагу, розвиває координацію і моторику. Тому самокат має бути високотехнологічним і безпечним.Модель серії Speed - унікальна. Самокат оснащений амортизаційними колесами та однією особливою додатковою функцією. Кулькові підшипники вбудовані в силікон, що забезпечують м'який ефект амортизації і, як наслідок, сприяють плавному ходу навіть на нерівних поверхнях.У моделі Speed Deluxe зручне вигнуте кермо та бризковики спереду та ззаду для комфортної їзди.Рама самоката Мікро виготовлена з міцного алюмінієвого сплаву, має складний механізм та підніжку для вертикальної парковки.Спеціальна антиковзна наклейка на деці робить катання ще зручнішим.Поліуретанові колеса з підшипниками стандарту АВЕС 9 дозволять пересуватися без шуму.Самокат складається.

Характеристики:

самокат підходить для дітей від 10-ти років,

максимальне навантаження на раму 100 кг;

рульова телескопічнастійка регулюється по висоті(67-97 сm);

складана рама;

вага самоката – 3,7 kg.

Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору