Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог

Вертоліт S107H на р/у зі світлом Червоний

Немає в наявності
Артикул: S107H(Red)
1 148 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список очікувань
Опис
Радіокерований вертоліт Syma S107H 2.4G з функцією зависання - S107H - це чудовий мікро-вертоліт Syma S107 з функцією зависання! Барометр Рух вперед або назад у вертоліт Syma S107H відбувається за допомогою гвинта, який зміщує центр тяжіння вперед або назад, коли гвинт у спокої вертоліт висить на місці без зміщення. Завдяки вдосконаленій технології датчика барометричного тиску S107H здатний утримувати потрібну висоту під час зависання в повітрі, що сприяє більш плавним рухам вертольота і при установці камери якіснішої зйомки. Звичайно ж вертоліт Syma S107H можна обертати легко навколо своєї осі, задаючи напрямок для руху. Гіроскоп Вбудований гіроскоп робить ваш політ безпечнішим і стабільнішим, управління – легким, а невеликий вітер перестає бути на заваді польоту. Зліт та посадка однією кнопкою Натискаючи лише одну кнопку на пульті дистанційного керування, S107H здійснює автозліт та автопосадку. Подвійний захист Захист від низької напруги: коли батарея вертольота розряджена, світлові індикатори вертольота почнуть блимати. Будь ласка, поверніть вертоліт у безпечне місце і посадіть його. Якщо заряд батареї наближається до нуля, S107H автоматично приземлиться. Захист від перевантаження Коли вертоліт стикається з перешкодою і його лопаті перестають обертатися, вертоліт переходить у режим захисту від перевантаження. Функція високої/низкої швидкості Один звуковий сигнал – повільний режим (режим новачка). Подвійний звуковий сигнал – розширений, швидкий режим. Кольорові світлодіоди, що миготять Яскраві світлодіодні ліхтарі дозволяють вертольоту літати навіть у нічний час USB зарядка Зручна зарядка від USB порту Характеристики: розміри: 22 х 3.8 х 10.5 см рух: вгору/вниз, вліво/вправо, вперед/назад, обертання кольору в лінійці (без можливості вибору) акумулятор: Li-Po 3.7V 150mAh час зарядки: менше 60 хвилин час польоту: близько 5 хвилин частота : 2.4GHz відстань управління: до 20 метрів Комплектація: радіокерований вертоліт S107H пульт дистанційного керування 2.4GHz запасний хвостовий гвинт викрутка кабель USB для зарядки інструкція Необхідно докупити: 4 х АА батарейки для пульта управління Перед використанням зарядітьак Не допускайте розряджання акумулятора "в нуль" - відключайте його після використання! 4GHz відстань керування: до 20 метрів Комплектація: радіокерований вертоліт S107H пульт дистанційного керування 2.4GHz запасний хвостовий гвинт викрутка кабель USB для зарядки інструкція Необхідно докупити: 4 х АА батарейки для пульта керування Перед використанням зарядіть акумулятор! Не допускайте розряджання акумулятора "в нуль" - відключайте його після використання! 4GHz відстань керування: до 20 метрів Комплектація: радіокерований вертоліт S107H пульт дистанційного керування 2.4GHz запасний хвостовий гвинт викрутка кабель USB для зарядки інструкція Необхідно докупити: 4 х АА батарейки для пульта керування Перед використанням зарядіть акумулятор! Не допускайте розряджання акумулятора "в нуль" - відключайте його після використання!
Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору