Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог

Навушники Bose QuietComfort Earbuds, Soapstone - Уцінка

Немає в наявності
Артикул: 831262-0020
13 517 грн
13 998 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список очікувань
Опис

Bose QuietComfort Earbuds – повністю бездротові навушники, що поєднують найкраще у світі шумозаглушення та реалістичне звучання

  • Шумопридушення Bose
  • Реалістичний звук
  • Надійна комфортна посадка
  • Чистий звук під час дзвінків
  • Просте сенсорне керування
  • Захист від поту та бригз
  • До 6 годин автономної роботи від акумулятора
  • 12 додаткових годин відтворення від зарядного кейсу
  • Цілком бездротові

Найкращий звук починається з кращої тиші. Ось чому ці витончені нові бездротові навушники розроблені з використанням революційних акустичних інновацій і найефективнішого у світі шумозаглушення. деталі, які зазвичай губляться, наприклад, співак, що набирає повітря в легені, або клацання пальців з глибини аудиторії. або дзвінки.

Bose QuietComfort Earbuds

Найефективніші у світі навушники з шумозаглушенням

Завдяки поєднанню запатентованих інновацій в області активного та пасивного шумозаглушення, компактні повністю бездротові навушники Bose QuietComfort Earbuds володіють усіма характеристиками , які притаманні нашим найкращим накладним навушникам.

Активне шумозаглушення
Внутрішні та зовнішні мікрофони контролюють звуки вашого оточення і у вушному каналі та – за частки мілісекунди – видають протилежний сигнал придушення небажаного шуму. Залишиться тільки те, що ви хочете почути.

Пасивне шумозаглушення
М'які вушні насадки повністю повторює контури вашого вуха, забезпечуючи м'яке прилягання. Чим герметичне ущільнення, тим менше проникає зовнішній шум і тим більше ви можете насолоджуватися своїм контентом. Щільне прилягання критично важливе для глибоких низьких частот, тому що вони додають більше впливу та емоцій вашій музиці та відео.

Керуйте шумозаглушенням

Тиша відмінно підходить для прослуховування музики, але бувають випадки, коли вам потрібно почути також зовнішній світ. Наприклад, якщо ви йдете по жвавій вулиці. Або слухайте оголошення про посадку. Знаючи, що різні ситуації вимагають різного рівня обізнаності, навушники Bose QuietComfort Earbuds дають можливість вибирати спосіб прослуховування. Ви можете повністю позбутися відволікаючих факторів, мінімізувати шумозаглушення або вибрати щось середнє.

Для швидкої розмови виберіть варіант повної прозорості. Ця зручна функція створює враження, ніби ви взагалі не носите навушників. ідеально, щоб замовити каву або поговорити з колегами.

Реалістичний живий звук

Ви не знайдете бездротових навушників, які звучать краще за Bose QuietComfort Earbuds. Ці навушники здатні відтворювати глибокі низькі частоти та захоплюючий, реалістичний звук незалежно від того, наскільки голосно (або тихо) ви хочете слухати ваш контент. І це чимало, тому що, коли ви зменшуєте гучність у більшості навушників, баси мають тенденцію зникати, залишаючи вашу музику звучати жорстко та тихо. Ця проблема була вирішена за допомогою фірмової технології оптимізацією гучності Active EQ. Це нововведення автоматично посилює низькі та високі частоти, щоб музика, відео або будь-який контент, який ви слухаєте, – залишалися стабільно збалансованими навіть при зміні гучності.

Надійна та комфортна посадка

Інженери Bose першими застосували запатентовану технологію вкладишів, що лежить в основі цих навушників, близько десяти років. назад – і з того часу вдосконалюють цю розробку. Завдяки новій конструкції насадок StayHear Max кожна поверхня, що стосується вашого вуха, це силікон, а не твердий пластик, тому навушники досить зручні, щоб носити їх протягом усього дня. /p>

Чистий звук при дзвінках

Ваш співрозмовник почує ваш голос, а не шум навколо вас. На правому навушнику спеціально розроблений масив мікрофонів вловлює звук вашого голосу, пригнічуючи при цьому більшу частину шуму навколо вас. В результаті, чи розмовляєте ви телефоном або використовуєте свого віртуального помічника, ваш голос знаходиться в центрі уваги.

Просте та зручне сенсорне управління

Замість кнопок ці справжні бездротові навушники оснащені інтуїтивно зрозумілим сенсорний інтерфейс. Він дозволяє вам керувати кількома простими рухами.

Подвійне натискання на правий навушники зупинить або відновить програвання або дозволить відповісти на дзвінок або завершити виклик. Натисніть і утримуйте, щоб відхилити дзвінок або отримати доступ до голосового помічника. Натисніть і утримуйте для швидкого доступу до однієї з вибраних функцій (налаштовується в програмі Bose Music). Earbuds під час тренування. Навушники можна носити під дощем, снігом, мокрим снігом чи градом. Ці навушники з класом захисту IPX4 будуть продовжувати відтворювати музику, що чудово звучить.

6+12 годин автономної роботи

Навушники Bose QuietComfort Earbuds забезпечують до шести годин автономної роботи без підзарядки, а також до 12 годин більше відтворення із зарядним чохлом. Отримайте дві додаткові повні зарядки, помістивши навушники у бездротовий зарядний футляр.

Швидка зарядка

Навушники повністю розрядилися? Швидка 15-хвилинна заряджання забезпечить до 2 годин автономної роботи.

Цілком бездротові

Захоплюючий звук є безкорисним без надійного бездротового з'єднання. Оптимізовані для Bluetooth 5.1 навушники Bose QuietComfort Earbuds створені для швидкого та стабільного підключення до вашого пристрою. Ви будете насолоджуватися сильним і незмінно надійним з'єднанням, поки перебуваєте в межах 9 метрів від пари.

Потужний зарядний чохол

Зарядний чохол – так само важливий, як і самі навушники. Він міцний та створений для того, щоб цілий день перебувати разом із вами. Його намагнічена внутрішня частина надійно утримує бездротові навушники на місці під час заряджання, а його акумулятор забезпечує дві додаткові повні зарядки – або до 12 години відтворення. Крім того, швидка 15-хвилинна зарядка забезпечить вам до 2 годин автономної роботи.

А коли потрібно зарядити ваш кейс, можна вибрати між кабелем USB-C або будь-яким сертифікованим Qi пристроєм для бездротової зарядки (не входить у комплект).

Зовнішні світлодіодні індикатори чітко показують стан акумулятора зарядного чохла. І як тільки ви дістанете навушники з футляра, вони почнуть сполучатися з вашим пристроєм. рівнями шумозаглушення, відтворювати або зупиняти контент, приймати дзвінки та багато іншого.

Але для повного контролю над навушниками Bose QuietComfort Earbuds завантажте програму Bose Music. Воно дозволяє налаштовувати вибрані функції шумопоглинання, керувати з'єднаннями Bluetooth, встановлювати ярлики та багато іншого. Вона також оновлює програмне забезпечення ваших навушників і дозволить скористатися новими функціями в майбутньому.

Автоматична пауза

Як тільки ви виймаєте навушник, відтворення контенту припиняється. Мікросенсори повідомляють навушникам, коли вони у вухах, а коли ні. Як тільки ви виймаєте одну з них, ваша музика, подкаст або відео автоматично припиняється, щоб ви не пропустили жодної секунди.

Миттєвий доступ до вашого голосового помічника< /strong>

Навушники Bose QuietComfort Earbuds повністю сумісні з вбудованим голосовим помічником пристрою. Це дає вам можливість відтворювати музику, відправляти повідомлення, прокладати маршрути, шукати інформацію, перевіряти свої програми та багато іншого, не торкаючись телефону. Просто натисніть і утримуйте правий навушник, щоб почати. : 3,9 см x 2,6 см x 2,7 см завглибшки (8,6 г)
Зарядний чохол: 8,9 см x 5,1 см x 3,2 см
Кабель USB: 30,5 см

Матеріали
Навушники: пластик / позолота / полімерне покриття
Насадки: силікон
Корпус: жорсткий пластик

Акумулятор
Час роботи від акумулятора: до 6 годин
Час зарядки акумулятора навушників: 2 години
Час зарядки акумулятора зарядного кейсу: 3 години
Час швидкого заряджання: 15 хвилин – 2 години прослуховування
Спосіб заряджання акумулятора: USB-C або сертифікована Qi зарядка для бездротової зарядки
Тип акумулятора (навушник): літій-іонний (металева таблетка)
Тип акумулятора (корпус): Літій- іонний (кишеньковий)
Функція автоматичного включення / вимкнення для продовження терміну служби батареї

Мікрофони
Всього 4 мікрофони

Bluetooth
Діапазон Bluetooth: до 9,

Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору