Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог

Іграшка м'яконабивна "М'яка гра, що розвиває" МС 040902-01 Іграшка м'яконабивна «М'яка розвиваюча гра» МС 040902-01 (MC 040902-01)

Немає в наявності
Артикул: MC 040902-01
314 грн
377 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список очікувань
Опис
Набір Black & White — набір аксесуарів для малюків, що розвивають, з перших днів життя. Особливості: Виконаний в кольоровій гамі, яку бачать немовлята Безпечні матеріали натуральні, гіпоалергенні, слинові живильні Форма, вага, розмір іграшок комфортні для дитячих рук Кожен елемент сприяє гармонійному розвитку Фірмова упаковка з ручками – готовий подарунок на хрестини, виписку з пологового будинку Комплексне новонародженого. Зручно вдома, на прогулянці та шопінгу У комплекті: М'ячик-брязкальце. Прості візерунки допомагають навчитися фокусувати погляд. З 3-х міс. іграшка тренує слух, хапальна навичка, координація рухів. Стимулює бажання повертатися на животик, повзати. Кубик. Доповнений гримінням, кольоровими петельками. Сприяє розвитку тактильної чутливості, дрібної моторики, зору. Слінгобуси з м'якою совкою. Цікава «прикраса» для мами, яка відволікає дитину від її волосся. Є вузлики, петельки та дерев'яний прорізувач із натурального бука. Його приємно стискати яснами, щоб зняти свербіж, коли ріжуться зубки. Можна кріпити аксесуар на ліжечку, візку, мобілі, автокріслі. Комплектація: Брязкальце м'ячик Кубик Слінгобуси
Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору