Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог
Стать Дівчаткам, Хлопчикам
Вік від 8 років
Матеріал Пластик
Тема Зелена енергія
Серія Green Science
Категорія розвитку уважність; Уява; винахідливість; допитливість; кругозір;
Колір зелений, білий
Країна реєстрації бренду Китай
Країна виробник Китай
Габарити пакування 22х24х6 см
Вага пакування, кг 0,3
Пакування Коробка

Модель вітрогенератора своїми руками 4M (00-03378)

В наявності
Артикул: 00-03378
692 грн
819 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Опис

Зберіть вітрогенератор, який вловлює енергію вітру та перетворює її на світло з набором для досліджень від 4М! Познайомтеся ближче з відновлюваними джерелами енергії – важливими для збереження екології планети Земля.
Цей набір із серії Green Science підійде дітям молодшої школи від 8 років. Допоможе отримати навички конструювання, розвинути уважність, винахідливість, інтелект, креативність, мислення та допитливість.
У наборі ви знайдете докладну інструкцію з малюнками та необхідні деталі для збирання вітрогенератора. Додатково знадобиться невелика хрестоподібна викрутка і чиста дволітрова пляшка. Винесіть готовий генератор на відкритий простір і встановіть його на узвишші.
Коли ротор обертатиметься достатньо швидко, загориться світлодіодна лампочка, показуючи, що вітрогенератор виробляє електрику. Його принцип роботи простий: він перетворює енергію вітру на світло. Вітер переміщує повітряні маси лінійно, а все, що рухається, має енергію. Лопаті генератора вловлюють цю енергію та перетворюють її на обертання. Генератор обертає кінетичну енергію лопатей на електричний струм, який живить світлодіод.
Енергія вітру – відновлюване джерело енергії. Енергію вітру здавна використовували для перемелювання зерна в борошно. Для цього будували вітряки. У наші дні енергію вітру використовують для виробництва електроенергії. Найбільший у світі вітрогенератор Vestas V174 має діаметр ротора 174 м. Він виробляє таку кількість електроенергії, що її вистачить для невеликого містечка.
У наборі
Корпус генератора – 1 шт.
Кришка генератора – 1 шт.
Лопаті – 3 шт.
Генератор зі світлодіодом – 1 шт.
Половинки верхнього підшипника – 2 шт.
Половинки кронштейна – 2 шт.
Хвостовик – 1 шт.
Кріплення ротора – 1 шт.
Шестерня з віссю – 1 шт.
Хвостова вісь – 1 шт.
Опора – 1 шт.
Металеві втулки – 2 шт.
Гвинти – 17 шт.
Інструкція – 1 шт.

Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору