Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог
Стать Дівчаткам, Хлопчикам
Вік від 8 років
Матеріал Пластик
Тема Астрономія
Серія Green Science
Категорія розвитку уважність; Уява; винахідливість; допитливість; кругозір;
Колір різнокольоровий
Елементи живлення 1хAAA
Країна реєстрації бренду Китай
Країна виробник Китай
Габарити пакування 21х28х6 см
Вага пакування, кг 0,3
Пакування Коробка

Модель Сонячної системи (моторизована) 4M (00-03416)

В наявності
Артикул: 00-03416
753 грн
903 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Опис

Хочете на власні очі побачити, як обертаються планети навколо Сонця? Для цього необов'язково відправлятися у космос! Кожен, хто полюбляє астрономію, відтепер може самостійно зібрати модель сонячної системи з планетами, які рухаються. До того ж, мотор працює як від батарейки AAA, так і від сонячного світла.
Цей розвивальний набір із серії Green Science познайомить дітей з альтернативними джерелами енергії. Коли світло потрапляє на панель сонячної батареї, воно перетворюється на електрику, яка змушує мотор працювати. За таким же принципом влаштовані деякі дрібні прилади у вас удома, наприклад, годинники і калькулятори. Справжня побутова магія!
Зберіть модель за інструкцією. Усі необхідні інструменти та деталі, крім батарейки, є в наборі. Встановіть перемикач режиму живлення в положення «сонячна батарея» та розташуйте модель сонячної системи таким чином, щоб на неї потрапляла максимальна кількість світла. Коли батарея зарядиться, ви побачите, як планети почнуть обертатися навколо Сонця. Якщо світла недостатньо, використовуйте живлення від батарейки.
Набір для досліджень від 4М дарує дітям знання з астрономії, розвиває просторове мислення, навички конструювання, винахідливість. Він підходить дітям від 8 років для використання за методикою STEAM. У цьому освітньому підході діти знайомляться з різними дисциплінами: математикою, механікою, фізикою, проектуванням, мистецтвом. Методика розвиває творче мислення, навички конструювання та командної роботи.
У наборі:
Пластикова рамка з 6 півкулями – 2 шт.
Пластикова рамка з 4 півкулями – 2 шт.
Вісь – 1 шт.
Набір руків’їв – 1 шт.
Редуктор – 1 шт.
Відсік для батареї – 1 шт.
Панель сонячної батареї – 1 шт.
Кріплення для сонячної батареї – 1 шт.
Дріт – 2 шт.
Кришка для батарейного відсіку – 1 шт.
Опорний важіль – 1 шт.
Мотор – 1 шт.
Кришка мотору – 1 шт.
Клемна кришка – 3 шт.
Гвинт – 5 шт.
Інструкція – 1 шт.

Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору