Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог
Характеристики
Тип Килимок для пеленання
Матеріал ПВХ
Колір Сірий
Вік від народження
Країна реєстрації бренду Словенія
Країна виробник товару Польща

Килимок для пеленання FreeON Animals з укріпленим дном 50x80x10 см (49829)

В наявності
Артикул: 49829
1 100 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Опис
Килимок для пеленання для використання на пелюшкових столах, змінних дошках, пральних машинах та інших твердих і стійких поверхнях, які можна використовувати для зміни підгузників. Матрац для зміни надає дитині комфортну, затишну та м'яку поверхню для лежання та запобігає можливим ударом, синцям та іншим травмам. Ви легко можете очистити їх м'якою серветкою і теплою водою. Характеристики:- Підходить для дітей зростом від 40 до 150 см- Протестовано згідно зі стандартом i-Size ECE R129- Розміри: 85 x 72 x 7 см.FreeON - це європейський бренд, який пропонує широкий асортимент товарів для малюків та дитячого обладнання. Протягом понад 10 років наші продукти збагачують життя багатьох батьків і дітей. Включіть свободу та турботу разом із FreeON.Якщо у Вас виникли додаткові питання про цей товар, будь ласка, звертайтеся до нашого менеджера. Ми готові надати додаткові фотографії, відео огляд товару та забезпечити консультації щодо можливих технічних характеристик.
Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору