Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог
Характеристики
Стать Дівчаткам, Хлопчикам
Вік від 11 років
Склад D
Тематика Общее развитие

Книга Сам в океані 153043

Немає в наявності
Артикул: 153043
608 грн
729 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Склад
D
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список очікувань
Опис

Без їжі і пиття, без морського спорядження, оснащений лише маскою, ластами і трубкою, Слава Курилов проплив до філіппінського берега близько ста кілометрів, провівши в океані майже три доби. «Ніхто не може протистояти ідеї, час якої настав» Мені здається, саме цей вислів великого письменника Віктора Гюго найкраще передає весь драматизм неймовірно захоплюючої історії автора і героя цієї книги одночасно. Ідея, що перетворюється в мрію і горить всередині кожного з нас, спонукає перевершувати світ і доводити, що немає нічого неможливого, якщо вона, ідея, палає! Ця історія - про силу людської мрії, яка знищила страх і сумніви. Вона допоможе тобі знайти в собі силу і здійснити власну мрію. Тарас Тополя, фронтмен гурту «АнтитілА» Слава все життя писав цю книгу, можна сказати, що він писав книгу до останньої хвилини. Йому було дуже важливо розповісти про те, чого не бачив і не відчував ніхто. Він докладно описує кожну мить пережитого, усвідомлено і красиво ... від тексту йде дуже потужне випромінювання щастя, яке завжди було в Славі. Він був Щасливий. Він від народження був наділений цим дивним і таким дефіцитним в наш час даром. Слава був безстрашною людиною. Він як ніхто інший вмів долати страх. Мене досі до глибини душі вражають його слова: «Боротьба за виживання могла відвернути мене від спостережень. Мені хотілося побачити і зрозуміти все те, що завжди було приховано від людських очей і уваги. Я втрачав самовладання лише на короткий час ». Олена Генделева-Курилова від тексту йде дуже потужне випромінювання щастя, яке завжди було в Славі. Він був Щасливий. Він від народження був наділений цим дивним і таким дефіцитним в наш час даром. Слава був безстрашною людиною. Він як ніхто інший вмів долати страх. Мене досі до глибини душі вражають його слова: «Боротьба за виживання могла відвернути мене від спостережень. Мені хотілося побачити і зрозуміти все те, що завжди було приховано від людських очей і уваги. Я втрачав самовладання лише на короткий час ». Олена Генделева-Курилова від тексту йде дуже потужне випромінювання щастя, яке завжди було в Славі. Він був Щасливий. Він від народження був наділений цим дивним і таким дефіцитним в наш час даром. Слава був безстрашною людиною. Він як ніхто інший вмів долати страх. Мене досі до глибини душі вражають його слова: «Боротьба за виживання могла відвернути мене від спостережень. Мені хотілося побачити і зрозуміти все те, що завжди було приховано від людських очей і уваги. Я втрачав самовладання лише на короткий час ». Олена Генделева-Курилова Мені хотілося побачити і зрозуміти все те, що завжди було приховано від людських очей і уваги. Я втрачав самовладання лише на короткий час ». Олена Генделева-Курилова Мені хотілося побачити і зрозуміти все те, що завжди було приховано від людських очей і уваги. Я втрачав самовладання лише на короткий час ». Олена Генделева-Курилова

Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору