Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог
Характеристики
Стать Дівчаткам, Хлопчикам
Вік від 8 років
Матеріал Метал, Пластик
Тема Транспорт і техніка
Серія Science
Категорія розвитку уважність; Уява; винахідливість; кругозір;
Колір чорний білий
Країна реєстрації бренду Китай
Країна виробник Китай
Габарити пакування 20х13х5 см
Вага пакування, кг 0,03
Пакування Блістер

Холодильникохід 4M (00-03268)

В наявності
Артикул: 00-03268
151 грн
195 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
До кінця акції
0
дні
00
години
00
хв
00
сек
Опис

Набір для досліджень 4M містить унікальну модель під назвою холодільнікоход. Заведіть машинку і опустіть на вертикальну поверхню холодильника. Спостерігайте, як вона рухається вгору, кидаючи виклик силі тяжіння. Механізм роботи заснований на пружині і магнітах в машинці.
Холодільнікоход їздить на заводному механізмі і магніті одночасно. Усередині механізму знаходиться спіральна пружина, яка стискається при повороті рукоятки. Це накопичує енергію в пружині. Коли ви відпускаєте ручку, пружина розкручується, вивільняючи енергію, і змушуючи колеса обертатися. Колеса прилипають до вертикальної поверхні, тому що магніт щільно притискає машинку до металу холодильника.
На звороті упаковки є коротка інструкцію з малюнками. Ви дізнаєтеся, як запустити машинку, і як вона працює, знайдете цікаві факти про магніти та гравітації.
Набір серії Science сподобається дітям від 8 років, особливо хлопчикам. Вони познайомляться з основами механіки, фізики, техніки. Гра з такою машинкою розвиває уяву, мислення, винахідливість.

Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору