Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог
Характеристики
Тип Комплект (стіл, іграшки)
Матеріал Пластик
Колір Різнокольоровий
Вік від 18 місяців
Країна реєстрації бренду Словенія
Країна виробник товару Китай

Інтерактивний стіл FreeON Fun (46873)

В наявності
Артикул: 46873
1 232 грн
1 547 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Опис
Діти - це допитливі створіння. Через свою цікавість та експерименти вони вивчають світ навколо себе, вчаться та розвивають свої рухові та когнітивні навички. У ранньому дитинстві якісні іграшки є важливими, і інтерактивний столик для малюків FUN - одна з них. Окрім безкінечного веселощів, діти вчаться та розвивають свої навички через ігрові активності. Інтерактивний столик FUN підходить для дітей старше 18 місяців.Розвиток ручних навичок та дрібної моторикиВеселі ігри на інтерактивному столику FUN забезпечуються різноманітними іграшками, кольорами, світловими та звуковими ефектами, які привертають увагу малят. Багато інтерактивних іграшок розроблені і встановлені відповідно до принципу виконання завдань, які є веселими для малят, а водночас розвивають ручні навички та дрібну моторику. Таким чином діти можуть складати вежу із кілець у правильному порядку, або розташовувати фігурки з одного боку на інший над дугою; вони можуть спостерігати, як одна обертова іграшка рухає інші іграшки, перегортати книжечку, брати іграшку зі столика та відкривати щось нове, і так далі.Світлові та звукові ефекти, які привертають увагуІнтерактивний столик FUN також обладнаний звуковими та світловими ефектами. Різні кнопки імітують різні звуки і мелодії. Натисканням кнопок та рухом елементів малята розвивають гнучкість своїх маленьких пальчиків. Світлові та звукові ефекти живляться від 3 батарейок AA, які не входять в комплект.Практична іграшка для дому та подорожейХоча інтерактивний столик FUN схожий на стіл, його ніжки можна видалити, і ігрова поверхня також може бути використана як самостійна іграшка. Це особливо практично, коли вам потрібно розважити дитину під час довгої подорожі, в гостях, у лікаря чи в аналогічній ситуації. Під ігровою поверхнею також є додатковий простір для зберігання іграшок.FreeON - це європейський бренд, який пропонує широкий асортимент товарів для малюків та дитячого обладнання. Протягом понад 10 років наші продукти збагачують життя багатьох батьків і дітей. Включіть свободу та турботу разом із FreeON.Якщо у Вас виникли додаткові питання про цей товар, будь ласка, звертайтеся до нашого менеджера. Ми готові надати додаткові фотографії, відеоогляд товару та забезпечити консультації щодо можливих технічних характеристик.
Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору