Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог

Набір ігровий Кухня ТехноК 6696TXK, 29 предметів

В наявності
Артикул: 6696TXK
1 223 грн
1 468 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Опис
Нова інтерактивна «Кухня ТехноК» вражає своєю реалістичністю. У цій іграшці малюка зачарує різноманітність ефектів: яскраве червоне підсвічування конфорки, звукові ефекти ("шипіння" та "булькання"), а головне - неймовірний ефект пари. З каструлі, в якій щось "вариться", піднімається біла пара. Але батьки можуть не хвилюватися - пара лише вдала імітація, вона насправді холодна і безпечна для дитини. Найкраще це спостерігати у темній каструльці з прозорою кришкою. У наборі разом із іграшковою кухнею весь необхідний посуд для приготування смачних страв. Є каструлька із прозорою кришкою (з отворами для проходження пари), сковорідка, дошка для нарізки та яскраві овочі. Дві картонні коробочки з «спагетті» та «пластівцями» для приготування корисних сніданків, а для чаювання - дві чашки з блюдечками та цукорниця. А після смачного обіду – треба помити посуд. Для цього є мийка з краном та мочалка у формі квіточки. Такі сюжетно-рольові ігри добре розвивають фантазію та мислення дітей, допомагають сформувати навички приготування їжі та збирання, вивчити правила поведінки з технікою на кухні. Висота кухні у зібраному вигляді 81 см, а ширина стільниці 51 см. За параметрами висота-ширина та глибина новинка є одним із лідерів ринку. У широкій стільниці зручно грати двом, а то й трьом дітям. Оригінальні ніжки кухні з двома шафками роблять її стійкою до перекидання та дуже функціональною. Іграшка виготовлена ​​із високоякісного міцного пластику без запаху. Комплектація: іграшкова кухня, варильна панель з електронним модулем, кран, досточка, каструля з кришкою, сковорідка, чашка - 2шт., блюдце - 2шт., ложка - 2шт., вилка -2шт., ніж - 2шт., тарілка - 2шт. , цукорниця з кришкою, вилка велика, шумівка, лопатка, черпак, огірок, морква, баклажан, помідор, коробочка - 2шт., губка. Елементи живлення – 3 батарейки типу АА (не входять до комплекту). Іграшка для дітей віком від 3-х років. Будь ласка, дотримуйтесь усіх правил експлуатації іграшкової кухні, зазначених у докладній інструкції. УВАГА! Перед першим використанням іграшки для ефекту пари рекомендуємо залити воду в бічні отвори правої конфорки заздалегідь (за 60 хв. до початку гри). Упаковка - яскрава коробка з ручкою (61 х 48 х 20 см) Іграшка для дітей віком від 3-х років. Будь ласка, дотримуйтесь усіх правил експлуатації іграшкової кухні, зазначених у докладній інструкції. УВАГА! Перед першим використанням іграшки для ефекту пари рекомендуємо залити воду в бічні отвори правої конфорки заздалегідь (за 60 хв. до початку гри). Упаковка - яскрава коробка з ручкою (61 х 48 х 20 см) Іграшка для дітей віком від 3-х років. Будь ласка, дотримуйтесь усіх правил експлуатації іграшкової кухні, зазначених у докладній інструкції. УВАГА! Перед першим використанням іграшки для ефекту пари рекомендуємо залити воду в бічні отвори правої конфорки заздалегідь (за 60 хв. до початку гри). Упаковка - яскрава коробка з ручкою (61 х 48 х 20 см)
Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору