Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог

Дрон Autel EVO Lite + Standard Package, Gray 102000668 - Уцінка

Немає в наявності
Артикул: 102000668
48 239 грн
54 999 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список очікувань
Опис

Autel EVO Lite+ Standard Package

НОВІ ПЕРСПЕКТИВИ. БЕЗМЕЖНІ МОЖЛИВОСТІ.

Летіть крізь темряву. Осідлайте ніч. Досліджуйте світ при світлі місяця.

Обладнаний 1-дюймовим датчиком зображення CMOS та інтелектуальним "алгоритмом місячного світла" Autel, EVO Lite+ може знімати чіткі та яскраві деталі вночі з низьким рівнем шуму — навіть при високих значеннях ISO.

Встановіть контроль завдяки регульованій діафрагмі

< p>Розкрийте свій творчий потенціал завдяки регульованій діафрагмі від f/2,8 до f/11, яка дає вам можливість змінювати експозицію та глибину різкості, демонструючи свій унікальний художній стиль.

 

  • 1" ; CMOS
  • F2.8~F11
  • 6K/30FPS відео
  • < strong>20MP

Відновіть природні кольори

Автоматично балансуйте перетримку та недотримку експозиції під час зйомки надто контрастних сцен, створюючи чіткіші зображення з великою кількістю шарів.

< strong>Миттєве фокусування, миттєва зйомка

 

Відслідковуйте об'єкти, що швидко рухаються, за допомогою точного автофокусування, яке фіксується за мілісекунди за допомогою фазового автофокусування та алгоритму подвійного фокусування.

Більше кольорів. Більше вибору

Літайте стильно з новим набором кольорів для дронів. Одягніться, щоб справити враження, в елегантний арктичний білий - Arctic White. Літайте непомітно та впевнено у витонченому темно-сірому кольорі Deep Space Gray. Або сміливо вирушайте у незвідане з класичним Autel Orange.

 

Майстерність кінематографічних знімків одним клацанням

Створюйте вражаючі кадри професійного рівня одним натисканням кнопки в чотирьох автоматичних режимах зйомки. Додайте саундтрек та фільтри до програми Autel Sky, щоб зробити ваше відео ще більш епічним, що дозволить вам досягти незабутніх результатів, незалежно від того, чи досвідчений ви пілот чи новачок у сфері дронів.

SkyPortrait: Ваш особистий папарацці

Одним натисканням кнопки Lite+ підніметься в повітря і зробить знімок вас та ваших друзів, автоматично регулюючи об'єктив, щоб ніхто не залишився осторонь. Автоматично розмивайте фон для додаткового кінематографічного ефекту або різко розкривайте епічне місце призначення — чи то вершина гори, чи власний задній двір.

Динамічне стеження 2.1: відстеження головного об'єкта

Налаштуйте свій Lite+, щоб він автоматично слідував за будь-якою людиною, твариною або транспортним засобом, щоб ви могли зосередитися на своїх діях, поки ваш Lite+ займається кінематографічною стороною .

Передача відео через SkyLink. Літайте вільно — більше дальності, що дозволить вам оживити ваші відео, навіть якщо ваш дрон знаходиться далеко, або використовувати його для коментування під час зйомок для покращення робочого процесу редагування.

Суперзавантаження

Закінчили зйомки? Просто помістіть свій смартфон поруч із Lite+, щоб завантажувати фотографії та відео зі швидкістю 160 Мбіт/с (20 МБ/с) за допомогою програми Autel Sky.

MovieMaster: просте створення фільмів та обмін ними< /strong>

Додаток Autel Sky надає вам набір відеошаблонів для швидкого та простого створення фільмів, що дозволяє вам значно скоротити стомлюючий процес редагування, щоб ви могли створювати та ділитися своїми творами прямо на місці!

< Механічний діапазон < td>Тангаж: -135°~45° Крен: -45°~45° Розшук: -90° ;~90° Контрольований діапазон< Портретне розмиття Портретне розмиття та розмиття портретного зображення в реальному часі Режим анти-туман Підтримка tr> Зум Цифрове збільшення: 1~16 разів Збільшення без втрат: 4K: 1, 3 рази; 1080p: 3 рази Примітка: 6K: цифрове масштабування < td>4K: більш ніж у 1,3 рази цифровий, наступний без втрат 1080P: більш ніж у 3 рази цифровий, наступний без втрат Фото формат 725-5,850 ГГц, 5,150-5,250 ГГц Максимальна відстань передачі (без перешкод та перешкод) FCC: 12 км; CE: 6 км Робоча температура 0°C ~ 40°C Потужність передачі (EIRP) FCC: ≤30 дБм;CE: ≤20 дБм Ємність акумулятора 3930 мАг Максимальний час автономної роботи ~ 2,5 години (при підключенні до мобільного телефону) ~ 3,5 години (без підключення до мобільного телефону) Тип інтерфейсу USB С Система передачі Autel SkyLink Якість передачі в реальному часі Відстань передачі <1 км: 2,7 До 30 кадрів в секунду Відстань передачі>1 км: 1080P 30 кадрів в секунду Бітрейт передачі 90 Мбіт/с Затримка передачі ≤200 мс

Примітка. Робоча частота залежить від країни та регіону. Див. місцеві закони та правила.

Зарядний пристрій

 
Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору