Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог
Характеристики
Тип Сортер
Стать Дівчаткам, Хлопчикам
Вік від 2 років
Матеріал Дерево
Розмір 13х13х8 см
Країна реєстрації бренду Китай
Країна виробник Китай
Габарити пакування 14х14х8 см
Вага пакування, кг 0,4

Дерев'яний сортер Viga Toys Геометричні фігури (50844)

Немає в наявності
Артикул: 50844
387 грн
498 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список очікувань
До кінця акції
0
дні
00
години
00
хв
00
сек
Опис

Як підібрати малюкові від 2 років безпрограшний матеріал для розвитку? Почніть зі старого-доброго, визнаного в усьому світі сортера!
Сортер Форми від Viga Toys – базова розвиваюча іграшка для знайомства дитини з формами та кольорами. Вирізняється мінімалістичним дизайном і практичністю у використанні. Складається з дерев’яного ящика з висувною кришкою з 4 отворами різної форми та 4 видів геометричних тіл.
Завдання дитини – сортувати деталі за тими чи іншими ознаками, в даному випадку – за формою. Малюк вивчить будову кожної фігури та підбере для неї відповідний отвір.
Дерев’яний сортер із геометричними формами справедливо вважають однією з найкорисніших іграшок для навчання. За її допомогою дитина отримує досвід аналізу та порівняння, покращує дрібну моторику та зорово-ручну координацію. Щоб правильно розсортувати елементи, малюкові належить виконати непросту інтелектуальну роботу: зрозуміти зв’язок між формою фігурки та обрисами отвору. Зазвичай цьому передує практичне дослідження з пробами та помилками.
Популяризувала сортер Марія Монтессорі. Вона взяла за основу винахід французького педагога та психолога – дошку Сегена. І створила з підручних матеріалів набір для навчання, який став відомий як сортер. Через кілька десятиліть подібну іграшку для розвитку розробила родина Нікітіних, та назвала її рамки та вкладиші.

Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору