Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог
Характеристики
Тип Лабіринт
Стать Дівчаткам, Хлопчикам
Вік від 1 року
Матеріал Дерево, Метал
Розмір 21,5х14,5х22 см
Вага 0,8
Країна реєстрації бренду Китай
Країна виробник Китай
Габарити пакування 23х23х16 см
Вага пакування, кг 0,8

Дерев'яний лабіринт Viga Toys Ферма (59664)

В наявності
Артикул: 59664
550 грн
708 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Опис

Шукаєте розвиваючу іграшку на всі випадки життя? Зверніть увагу на дерев'яний лабіринт Viga Toys Ферма для малюків від 18 місяців.
Барвистий пальчиковий лабіринт складається з двох вигнутих доріжок з різнокольоровими намистинами, метеликами та квітами. На дерев'яній підставі зображений луг з звірятами, що пасуться. Фігурка фермера на магніті виймається з основи, нею можна грати окремо. Малятам сподобається пересувати по металевим прутикам великі елементи різних форм. Вони барвисті та приємні на дотик, легко ковзають по вигинах дроту. Це медитативне заняття заспокоює нервову систему, вчить фокусувати увагу, тренує дрібну моторику, око-ручну координацію.
Пальчикові лабіринти – одні із найбезпечніших іграшок для раннього розвитку. Всі дрібні деталі рухливі, але не знімні. Відповідно, дитина не проковтне і не втратить їх, а отримає від гри максимум користі. Дерев'яна розвиваюча іграшка підходить для системи Монтессорі.
Лабіринт від Viga Toys Ферма виконаний у найкращих традиціях бренду: всі краї закруглені, деталі відшліфовані, використані нешкідливі фарби. Розміри іграшки: 21,5 х 22 х 14,5 см.
Лабіринт виготовлений з урахуванням стандартів якості та безпеки дитячих іграшок EN71 та ASTM.

Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору