Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог
Характеристики
Тип Кубики
Стать Дівчаткам, Хлопчикам
Вік від 2 років
Матеріал Дерево
Країна реєстрації бренду Китай
Країна виробник Китай
Габарити пакування 18х18х18 см
Вага пакування, кг 1,2

Дерев'яні кубики Viga Toys Кольорові блоки, 80 шт., 2,5 см (50333)

Немає в наявності
Артикул: 50333
669 грн
861 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список очікувань
До кінця акції
0
дні
00
години
00
хв
00
сек
Опис

Пізнання світу за допомогою гри – що може бути краще для розвитку малюка? Із кольоровими кубиками від Viga Toys в дитини буде 80 дерев'яних блоків різних форм завтовшки 2,5 см для будівництва та корисних ігор. Набір зацікавить дітей переддошкільного віку від 2 років.
Кубики виконані в основних кольорах. Допоможуть розвинути фантазію, уважність, винахідливість. Дитина навчиться розрізняти кольори, поєднувати різні форми, створювати конструкції, мислити логічно. Набір кольорових блоків від Viga Toys чудово підходить для виховання за методиками Реджио, Нікітіних і Монтессорі.
Удома, у дитячому садку або розвиваючих групах – класичні дерев'яні кубики займуть дитину цікавою грою. Із простими дерев'яними блоками діти проявлять креативність. У буклеті з набору ви знайдете приклади конструкцій із кубиків для натхнення.
Кубики від Viga Toys Кольорові блоки виготовлені із цільного дерева, відшліфовані до гладкості та вкриті нешкідливими фарбами. Деревина – міцний і довговічний матеріал. Згладжені краї будівельних блоків забезпечать максимальний комфорт дітей під час ігор. Набір різнокольорових кубиків від Viga Toys прикрасить будь-яку дитячу кімнату і потішить дитину.
Ігровий набір відповідає європейському EN71 та американському ASTM стандартам безпеки та якості.
У комплекті
Дерев'яні блоки різних форм – 80 шт.
Відерце з кришкою і ручкою – 1 шт.
Буклет із прикладами – 1 шт.

Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору