Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог

Багатофункціональний інструмент Dremel 4250 6-128, 128 насадок + 6 приставок

В наявності
Артикул: F.013.425.0JN
8 478 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Опис

Найпродуктивніший мережевий багатофункціональний інструмент для вирішення складних завдань без обмежень часу роботи. Найбагатша комплектація Dremel 4250; 128 насадок і 6 приставок відкривають вам всі можливості Dremel. Забезпечте точність при виконанні найскладніших завдань і спростіть роботу над творчими проектами. Зберігайте всі приналежності та насадки в порядку в просторому та місткому кейсі для зберігання.

Гарантійний термін на електро та бензоінструменти становить 24 місяці. У разі професійного або іншого подібного використання, гарантійний термін скорочується до 12 місяців. Гарантійний термін визначається від дати придбання виробу першим власником. Дата визначається за оригіналом документу, який підтверджує купівлю.

Для всіх придбаних після 01.01.2017 професійних електроінструментів (синя серія) та вимірювальної техніки (за винятком високочастотних пристроїв, промислових акумуляторних шуруповертів та пневматичних ручних машин) гарантійний термін подовжується до 36 місяців, за умови їхньої реєстрації покупцем упродовж 4 тижнів із дати купівлі. Подовження гарантійного терміну не поширюється на акумуляторні батареї, зарядні пристрої, а також на комплектний інструмент і приладдя. Реєстрація здійснюється виключно через Інтернет за адресою www.bosch-pt.com/warranty. Підтвердженням реєстрації служить квитанція, що має бути надрукована одразу після реєстрації, а також документ, який підтверджує купівлю, з відповідною датою. Реєстрація здійснюється лише за умови надання покупцем чіткої інформації про себе, чинної на момент реєстрації.

Тип багатофункціональний інструмент
Вид гравер
Живлення від мережі
Споживана потужність 175 Вт
Напруга мережі 230 В
Швидкість обертання 35000 об/хв

Додатково

Блокування кнопки включення
Комплектація насадки /128шт
  кейс
  гнучкий вал
  лінійний фрезерний циркуль
  направляюча для різання
  додаткова рукоятка
  інструкція з експлуатації
  шліфувальна пластина
  приставка кутова
Вага 0.6 кг

Гарантія

Гарантія 24 місяця

Параметри упаковки

Ширина 440 мм
Висота 240 мм
Довжина 240 мм
Вага 5.25 кг
Об'єм 0.0253 м3
Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору