Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог
Характеристики
Тип Самокат 2-х колісний
Стать Дівчаткам, Хлопчикам
Вік від від 5 років

Самокат Miqilong Gimlet Білий GIMLET-145-WHITE

В наявності
Артикул: GIMLET-145-WHITE
1 947 грн
1 999 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Виберіть колір
Опис

Самокат Miqlong Gimlet створювався з прицілом на дітей шкільного віку та для підлітків. У проектуванні цієї моделі основна увага приділялася зручності користувача та зручності їзди. Завдяки стриманому дизайну та відсутності "дитячих" атрибутів дизайну він не втратить своєї актуальності з роками. Розрахований на користувачів зростом до 150 см і вагою до 70 кг ця модель самокату Miqilong може використовуватися багато років даруючи радість і зручність. Виготовлений повністю з алюмінію самокат дуже легкий для такого розміру, вага складає всього 2,8 кг. Завдяки такій вазі та колесам не дуже великого розміру 145 мм на ньому буде комфортно кататися навіть дітям від 5 років. При цьому колеса досить великого розміру, щоб легко долати більшість нерівностей асфальту. А кермо регулюється за висота до 95см, що дозволить використовувати +/- до 16 років.

Для зручності зберігання та транспортування самокат повністю складається, включаючи ручки. Відмінною особливістю цієї моделі є механізм складання ручок керма зі спеціальним затискачем-кліпсою та ущільнювачами. Завдяки системі рукоятки не мають жодної вібрації під час їзди. Це сильно покращує якість їзди і позбавляє конструкцію від недоліків властивих більшості моделей зі складними рукоятками не обладнаними затискачем.

Характеристики:

Вік: від 5 років.

Розміри : В*Д*Ш: 85*76*37см

Вага: 4,8 кг.

Розмір коліс: 145мм

Матеріал коліс PU

Максимальне навантаження: до 70 кг.

Матеріал: Алюміній.

Матеріал грипс: PU

Складана конструкція.

Складні ручки з антивібраційним затискачем.

Руль регулюється в 3 положеннях (від підлоги) : 85-90-95 см.

 

Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору