Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог
Характеристики
Стать Дівчаткам, Хлопчикам
Вік від 5 років
Матеріал Метал, Пластик
Тема Хімія
Серія Science
Категорія розвитку уважність; Уява; винахідливість; допитливість; кругозір;
Колір різнокольоровий
Країна реєстрації бренду Китай
Країна виробник Китай
Габарити пакування 20х13х2 см
Вага пакування, кг 0,03
Пакування Блістер

Набір для досліджень 4M Лимонний годинник (00-03306)

В наявності
Артикул: 00-03306
177 грн
180 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Опис

З набором для досліджень 4M Лимонні годинник можна зібрати цифровий годинник, що працюють від цитруса замість батарейки. Такий комплект для дивного наукового експерименту сподобається дітям від 5 років.
Дійте за інструкцією з малюнком на звороті упаковки. Підключіть червоний дріт до однієї з мідних пластин, а чорний провід до однієї з цинкових. Закріпіть дроти за допомогою клейкої стрічки. Візьміть ще по мідній і цинкової пластини і з'єднайте їх проводом за допомогою клейкої стрічки. Вставте мідні і цинкові пластини в половинки лимона, щоб активувати монітор, як показано на схемі. Ви побачите, як екран годин почне блимати. Налаштувати його на актуальний час можна за інструкцією.
Як працює лимонна батарейка? Мідні пластини діють як позитивні електроди батареї. Вони покриті металом, який хімічно активний менше, ніж цинк. Коли мідні і цинкові пластини вставляються в лимон, відбувається хімічна реакція. Електрони (дуже дрібні частинки з негативним зарядом) переміщаються від цинкових пластин до мідних, утворюючи струм, і таким чином, активуючи годинник. Лимонний сік допомагає проводити електрику. Ви можете замінити лимон картоплею, грейпфрутом або будь-яким соком і подивитися на ефект. Цитрусова батарея працює так само, як батареї, які використовуються, наприклад, в ліхтариках. Ці джерела живлення містять різні хімічні речовини, які виробляють електрику.
Набір для досліджень від 4М серії Science Kids Labs дає дітям можливість на практиці дізнатися нові факти з хімії та фізики, розвинути навички винахідництва і конструювання, мислення, підвищити інтелект, викликати інтерес до науки.
У наборі: цифровий годинник з проводами,

Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору