Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог
Характеристики
Стать Дівчаткам
Вік від 6 років
Серія Disney Princess

Конструктор LEGO Disney Princess Зачарована подорож принцеси 43216

В наявності
Артикул: 43216
2 492 грн
2 749 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Опис

Подорожуйте світом разом із трьома улюбленими персонажами серії «Диснеївські принцеси» і вирушайте у мандри з цим чарівним набором LEGO®! Здійміться в повітря разом із Рапунцель на її повітряній кулі або приєднайтеся до Жасмин та її маленького слоненяти на зручному килимі для чарівної подорожі. Повернувшись на землю, застрибуйте в карету Попелюшки з відкритим дахом і вирушайте в подорож, щоб приєднатися до веселощів із її друзями. Ви можете вирушити куди забажаєте!

Ці збірки принцес Діснея допомагають дітям стати впевненішими в собі, а потім пробуджують їх уяву та творчі здібності, коли вони розігрують свої власні історії з улюбленими персонажами. Цей набір чудово підходить для групової гри, і його можна додати до інших наборів LEGO ǀ Disney (продаються окремо), щоб ще більше розширити можливості гри.

Легендарна колекція персонажів

Цей набір заохочує гру з Попелюшкою, Жасмін та Рапунцель Діснея, а також стане забавним подарунком, який сподобається шанувальникам Діснея будь-якого віку, збираючи та досліджуючи їх.

  • Безмежні веселощі. прихильнику принцес Діснея або будь-якій дитині, яка любить подорожувати, подарунок, повний деталей, щоб надихнути уяву за допомогою цього набору LEGO Disney Princess Enchanted Journey (43216)
  • Творчість у коробці в собі 3 збірні варіанти транспорту: повітряна куля, візок з відкритим верхом і килим-літак, а також невелику конструкцію для вітальні та безліч аксесуарів, щоб запалити гру.
  • Улюблені персонажі. У набір входять принцеси Діснея Попелюшка, Жасмин та Рапунцель, а також фігурки коня та слоненя LEGO. Цей набір призначений для необмежених веселощів та уяви.
  • Кумедний подарунок для дітей від 6 років. Цей набір стане творчим подарунком для фаната Діснея, дитини чи групи дітей, котрі захоплені улюбленими персонажами принцес Діснея або грою про подорожі.
  • Готовий до повсякденних ігор. Повітряна куля має розміри більше 7 дюймів (18 см) у висоту, 3,5 дюйма (9 см) у довжину та 3 дюйми (8 см) завширшки, і всі 3 збірки створені для нескінченних ігрових сесій.
  • Новий спосіб конструювання. Нехай додаток LEGO Builder проведе дітей за інтуїтивно зрозумілою будівельною пригодою. Вони можуть зберігати набори, відстежувати прогрес, масштабувати та обертати моделі в 3D під час збирання.
  • Важливі життєві навички. Цей конструктор з деталізованими фігурками міні-ляльок LEGO та 4 впізнаваними моделями принцес Діснея сприяє творчій грі, яка допомагає набувати життєво важливих життєвих навичок за допомогою веселощів.
  • Безкомпромісна якість. З 1958 року компоненти LEGO відповідають суворим галузевим стандартам, що гарантує їхнє надійне з'єднання.
  • Безпека понад усе – компоненти LEGO роняють, нагрівають, роздавлюють, скручують і аналізують, щоб переконатися, що вони відповідають суворим світовим стандартам безпеки.
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Вікова група від 6
Стать дитини для дівчат
Серія конструктора LEGO Disney Princess
З'єднання деталей блочне
Кількість деталей 320 шт
Розвиток дрібна моторика
  посидючість
  креативність
Матеріал Пластик

Гарантія

Гарантія 14 місяців

Параметри упаковки

Ширина 380 мм
Висота 50 мм
Довжина 260 мм
Вага 0.54 кг
Об'єм 0.0049 м3
Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору