Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог
Характеристики
Стать Дівчаткам, Хлопчикам
Вік від 10 років
Матеріал Пластик
Тема Фізика
Серія KidzRobotix
Категорія розвитку уважність; Уява; винахідливість; кругозір;
Колір чорний сірий
Елементи живлення 4хAAA
Країна реєстрації бренду Китай
Країна виробник Китай
Габарити пакування 17х24х6 см
Вага пакування, кг 0,23
Пакування Коробка

Катер на повітряній подушці своїми руками 4M (00-03366)

В наявності
Артикул: 00-03366
483 грн
624 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
До кінця акції
0
дні
00
години
00
хв
00
сек
Опис

Зберіть катер на повітряній подушці і дивіться, як він підкорює простори вашої кімнати! Отримайте нові корисні знання, граючи з науковим набором від 4М. Ви познайомитеся з основами механіки і фізики, зможете здивувати науковими досягненнями своїх друзів і однокласників.
У наборі ви знайдете деталі для зборки моделі катера довжиною 33 см. Додатково знадобляться невелика хрестоподібна викрутка і 4 батарейки AAA. В інструкції докладно описаний принцип роботи катера, подана покрокова збірка механізму з ілюстраціями, є пізнавальні факти про пристрій і застосування повітряних подушок.
Використовуйте свій катер з наукового набору від 4М для подорожей по сухим плоских поверхонь. Контакт з водою може пошкодити мотор. Батарейки живлять двигун, і він обертає пропелер. Лопаті пропелера направляють потік повітря в нижній воздуховод, створюючи підвищений тиск під катером. Тепер катер може ковзати по землі, ледве торкаючись її. Пропелер також направляє потік повітря назад через арку зверху. Рух катера відбувається завдяки третьому закону Ньютона. Він говорить: кожна дія викликає протидію. Тому, коли пропелер продуває повітря назад, то він штовхає вперед гвинт, а разом з ним і катер.
Судна на повітряній подушці також називають ховеркрафтах. Їх в 1950-х роках винайшов британець Крістофер Кокерелл. Ховеркрафтах може пересуватися по суші, бруду, болотистих місцевостях, відкритій воді. Повітряні подушки використовуються для високошвидкісного пасажирського транспорту, переміщення вантажу, а також для зміни дислокації військ. Найбільший пасажирський ховеркрафтах досягав 56 метрів в довжину і важив 310 тонн. Він перевозив 418 пасажирів і 60 автомобілів.
Набір із серії KidzRobotix буде цікавий дітям молодшого шкільного віку від 10 років. Збірка катери і гра з ним розвиває дрібну моторику, інтелект, мислення, уяву, винахідливість, уміння конструювати. Комплект підходить для занять з освітньої методики STEAM.
У наборі:
Панель підстави & ndash; 1 шт.
Повітряна подушка & ndash; 1 шт.
Арка & ndash; 1 шт.
Повітровід & ndash; 1 шт.
Батарейний відсік з вимикачем і проводами & ndash; 1 шт.
Кришка батарейного відсіку & ndash; 1 шт.
Тримач для мотора & ndash; 1 шт.
Кришка для мотора & ndash; 1 шт.
Панелі кріплення & ndash; 2 шт.
Пропелер & ndash; 1 шт.
Двосторонній скотч & ndash; 1 шт.
Мотор з проводами & ndash; 1 шт.
Набір гвинтів & ndash; 1 шт.
Клейка стрічка & ndash; 1 шт.
Клемні кришки & ndash; 2 шт.
Інструкція & ndash; 1 шт.

Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору