Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог
Характеристики
Тип Кубики
Стать Дівчаткам, Хлопчикам
Вік від 2 років
Матеріал Дерево
Країна реєстрації бренду Китай
Країна виробник Китай
Габарити пакування 22х22х22 см
Вага пакування, кг 2,4

Дерев'яні кубики Viga Toys Візерункові блоки 100 шт., 3 см (59696)

В наявності
Артикул: 59696
1 086 грн
1 314 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Опис

Дерев'яні кубики Viga Toys Візерункові блоки – класичний ігровий набір для дітей віком від 2 років. Містить 100 елементів різних кольорів і форм, з яких можна зробити найнеймовірніші конструкції. Відмінний набір кубиків для будь-яких інженерно-будівельних ігор. Підходить для занять за методиками Реджіо та Монтессорі. Рекомендований для дитячих садків та центрів розвитку.
Головна особливість комплекту в його колірній гамі. Яскраві та ефектні блоки з дерева гарантують дітям цікаву гру. Ці дерев'яні розвиваючі кубики виконані в сміливих кольорах з використанням різних візерунків. строкатих цяток і гуртків, барвистих смужок та хвилястих ліній.
Не менш різноманітні і форми будівельних блоків. В ігровому наборі є куби, паралелепіпеди, циліндри та пірамідки. Товщина всіх деталей 3 див. З їх допомогою діти тренують просторове та логічне мислення, будівельні навички, вчаться розпізнавати предмети за формою та розміром, сортувати їх.
Чому батьки можуть навчити дитину за допомогою дерев'яних кольорових кубиків? Малюк намагається створювати нові споруди, розвиваючи уяву та креативність. Тому набір кубиків – Чудовий інструмент реалізації задумів молодих інженерів. А заохочення здібностей у ранньому віці – це ключ до успіху в майбутньому.
Дерев'яні кубики Viga Toys Візерункові блоки – один з найкорисніших і найбезпечніших ігрових наборів для малюків. Він виконаний із натурального матеріалу – гладко відшліфованої деревини. Відповідає EN71 та ASTM стандартами якості дитячих іграшок.

Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору