Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог
Характеристики
Тип Залізна дорога
Стать Дівчаткам, Хлопчикам
Вік від 3 років
Матеріал Дерево
Розмір 104х44,5х14,5 см
Вага 1,5
Країна реєстрації бренду Китай
Країна виробник Китай
Габарити пакування 43х25х7 см
Вага пакування, кг 1

Дерев'яна залізниця Viga Toys 39 ел. (50266)

В наявності
Артикул: 50266
1 530 грн
1 809 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Опис

Ваша дитина постійно кудись "їде", не втрачає на увазі жодну машину? Тоді ласкаво просимо у світ транспорту!
Ігровий набір Залізниця від Viga Toys – це 39 гладко відшліфованих елементів із дерева. Разом вони складають архітектурну композицію, де кожна деталь на своєму місці. Це не просто залізниця, а ціла система транспортних засобів. Крім рейок і поїздів, в ігровий набір входять різні мініатюрні декорації: дорожні знаки, машини, дерева, фігурки людей і навіть будівля імпровізованого вокзалу.
Як підготувати до гри цю іграшку, що розвиває? Спочатку потрібно зібрати саму дорогу, яка, до речі, не залізна, а дерев'яна. Далі з'єднуємо вагони поїзда (вони із вбудованими магнітами), ставимо їх на рейки – і в дорогу! Поки поїзд набирає швидкість, ми можемо швидко створити інфраструктуру. Знаходимо будівлю вокзалу та розставляємо навколо нього машини, дорожні знаки, фігурки службовців. Отже, іграшка приведена в ігрову готовність! Набір від Viga Toys Залізниця дозволяє придумати величезну кількість рольових ігор. За бажання, діти можуть розігрувати цілі спектаклі, приміряти він різні ролі. Це здорово соціалізує, розвиває фантазію, пробуджує творчу уяву.

Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору