Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог
Характеристики
Тип Пірамідка
Стать Дівчаткам, Хлопчикам
Вік від 2 років
Матеріал Дерево
Розмір 37х7,5х7,8 см
Вага 0,5
Країна реєстрації бренду Китай
Країна виробник Китай
Габарити пакування 38х9х12 см
Вага пакування, кг 0,7

Дерев'яна логічна пірамідка Viga Toys Геометричні фігури (58558)

В наявності
Артикул: 58558
716 грн
924 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
До кінця акції
0
дні
00
години
00
хв
00
сек
Опис

Набір для навчання від Viga Toys Геометричні фігури у вигляді сортера виготовлений із дерева та містить блоки 5 форм з отворами, які необхідно нанизати на стрижні. Сортер призначений для дітей дошкільного віку від 2 років.
Діти познайомляться з основними геометричними фігурами: кругом, прямокутником, трапецією, квадратом, трикутником. Їхня кількість у наборі різна: 5 трапецій, 4 квадрати, 3 трикутники, 2 прямокутники, 1 коло. Нанизуючи блоки на відповідні стрижні, дитина знайомиться з математикою, поняттям більш-менше. Розвивається логічне мислення, інтелект, навичка вирішення задач.
Набір для навчання рекомендований для дитячих садків, центрів розвитку та шкіл, інклюзивної освіти. Також сортер підходить для НУШ. Комплект поєднується з методиками Нікітіних та Монтессорі.
Дерев'яні блоки мають різну кількість отворів. Дитині необхідно співвіднести отвори та стрижні, розсортувати фігури по місцях. На дерев'яній основі є підказки у вигляді намальованих фігур. Діти покращать зорово-моторну координацію, запам'ятають основні кольори: червоний, зелений, синій, жовтий, оранжевий.
Сортер виготовлений з якісної деревини та відповідає стандартам безпеки та якості: європейському EN71, американському ASTM.
У комплекті 15 фігур та дошка зі стрижнями, розміром 37 x 7,5 х 7,8 см.

Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору