Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог
Характеристики
Стать Дівчаткам
Вік від 5 років
Матеріал Папір, Метал, пластик
Категорія розвитку уважність; Уява; Дрібна моторика; Творче мислення; допитливість;
Колір різнокольоровий
Вага 0,07
Країна реєстрації бренду Китай
Країна виробник Китай
Склад B
Тематика Творча майстерня
Пакування Коробка
Габарити пакування 17х17х5 см
Вага в упаковці 0,11

Набір для малювання 4M Спін-арт (00-04769)

Немає в наявності
Артикул: 00-04769
278 грн
312 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Склад
B
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список очікувань
Опис

Влаштуйте заняття з сучасного мистецтва з набором для творчості від 4M Спінарт. Діти від 5 років можуть створювати неповторні малюнки за допомогою обертової платформи, фарб, пензлики і паперових кіл.
У наборі з серії Little Crafts є все необхідне для малювання незвичайних картин. Знайдіть перфорацію на зворотному боці упаковки і витолкніте квадрат. Вийде підставка, щоб фарба не розбризкується. Помістіть паперовий диск на пристрій, закріпіть в центрі стрижнем.
Виберіть фарбу і налийте третину баночки в відсік лотка для змішування. Заповніть його наполовину водою і добре розмішайте пензлем. Поки пристрій крутиться, акуратно торкніться білого кола пензликом. Тримайте її в одному положенні або водите від центру, щоб урізноманітнити візерунки. Спробуйте також капнути фарбою іншого кольору на паперовий диск. Після зупинки зніміть акуратно полотно з пристрою. Дайте фарбі висохнути і насолоджуйтеся сучасним мистецтвом!
Використання попередніх картинки з химерними орнаментами для декору листівок, фоторамок, закладок. В інструкції описано, як зробити дитячий мобіль і гірлянду-гусеницю з соломинок для пиття і ниток.
Заняття спінартом з набором для творчості бренду 4M розвивають допитливість, творчі навички, уяву, колірне сприйняття, тренують дрібну моторику, підвищують емоційне благополуччя. Батьків також порадує можливість зацікавити дитину незвичайною технікою малювання і відвернути від гаджетів. Набір підходить для будинку, дитячих садів і центрів розвитку.
В комплекті
Пристрій для малювання
Набір фарб
Паперові диски 20 шт.
Пензлик

Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору