Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог
Стать Дівчаткам, Хлопчикам
Вік від 18 місяців
Матеріал Дерево
Серія PolarB
Країна реєстрації бренду Китай
Країна виробник Китай
Габарити пакування 21х16х6 см
Вага пакування, кг 0,33

Іграшкові продукти Viga Toys PolarB Дерев'яні тістечка, 6 шт. (44055)

В наявності
Артикул: 44055
343 грн
441 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
До кінця акції
0
дні
00
години
00
хв
00
сек
Опис

Обираючи іграшкові продукти Viga Toys, зверніть увагу на набір дерев'яних тістечок серії PolarB. Він складається з 6 апетитних десертів, виготовлених із дерева і розфарбованих вручну. Ці ігрові кондитерські шедеври створені для малюків від 18 місяців. Тістечка неймовірно схожі на справжні – фруктові та шоколадні, з ніжними кремами і блискучими помадками.
Діти будуть із цікавістю вивчати кожне тістечко – його форму, колір, фактуру. Із таким ігровим набором дитина може влаштовувати чаювання для іграшок, рідних, розвиваючи уяву і навички спілкування. Дітки старшого віку можуть включити іграшкові десерти в більш складні рольові ігри, представляючи себе видатними кондитерами або продавцями. Набір дерев'яних розвивальних іграшок рекомендований для занять за методикою Реджио.
Подібні заняття обов'язково мають заохочувати батьки. Придумування сюжету для гри значно полегшує соціалізацію дітей, дозволяючи їм моделювати життєві ситуації та приміряти різні ролі.
Серед ігрових наборів іграшкові продукти Viga Toys PolarB дерев'яні тістечка займають особливе місце. Більшість дітей небайдужі до солодощів, тому такий комплект дерев'яних іграшок принесе їм чимало позитивних емоцій. Десерти з дерева ефектно виглядають і абсолютно нешкідливі для здоров'я. Набір відповідає найвищим стандартам якості дитячих іграшок EN71 і ASTM.

Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору