Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог
Стать Дівчаткам, Хлопчикам
Вік від 18 місяців
Матеріал Дерево
Серія PolarB
Розмір 19,8х19,8х2,5 см
Вага 0,5
Країна реєстрації бренду Китай
Країна виробник Китай
Габарити пакування 21х21х3 см
Вага пакування, кг 0,6

Дерев'яний пазл Viga Toys PolarB Фігури і звірята (44012)

В наявності
Артикул: 44012
509 грн
657 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
До кінця акції
0
дні
00
години
00
хв
00
сек
Опис

Дитина захоплююче проведе час з дерев'яним пазлом Viga Toys PolarB Форми та звірята. Пазл складається з квадратної підставки 20 см з виїмками для укладання 18 блоків. частин фігур. Іграшка, що розвиває, зацікавить дітей переддошкільного віку від 18 місяців.
Ігри з пазлом від Viga Toys допоможуть дитині в пізнанні світу, вона навчиться розпізнавати форми, кольори, запам'ятає назви тварин. Познайомиться з милими зеброю, левом, слоником, лисицею, білим ведмедиком, носорогом, їжачком, білочком і крокодилом. Складання такого пазла-сортера розвиває уважність, усидливість, логічне мислення, дрібну моторику, координацію руки-очі, уяву. Дерев'яна іграшка підходить для занять за методикою Монтессорі.
Малюк буде складати картинку з двох блоків за кольором і поміщати фігурку, що вийшла, у відповідний отвір на підставці. Всього йому необхідно зібрати та розсортувати 9 міні-пазлів. Іграшки серії PolarB виконані в пастельних відтінках кольорів. Малюнки звірять милі та симпатичні. Для виготовлення використані якісні матеріали: деревина та гіпоалергенні фарби.
Розвиваючий дерев'яний пазл відповідає міжнародним сертифікатам якості та безпеки: європейському EN71 та американському ASTM.
У комплекті підставка з фігурними виїмками та 18 дерев'яних блоків.

Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору