Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог
Тип Лабіринт
Стать Дівчаткам, Хлопчикам
Вік від 18 місяців
Матеріал Дерево
Серія PolarB
Розмір 12,5х18х18 см
Країна реєстрації бренду Китай
Країна виробник Китай
Габарити пакування 18,6х13,2х18,5 см
Вага пакування, кг 0,43

Дерев'яний лабіринт Viga Toys PolarB Намистини (44020)

Немає в наявності
Артикул: 44020
592 грн
681 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список очікувань
Опис

Займіть дитину розвиваючою грою з дерев'яним лабіринтом Viga Toys PolarB Бусини. Він складається з підставки, вигнутих треків та 14 дерев'яних намистин різних форм та кольорів. Вони легко ковзають дротяним лабіринтом, як американськими гірками! Дерев'яна іграшка сподобається малюкам переддошкільного віку від 18 місяців. Ігри з пальчиковим лабіринтом допоможуть розвинути уважність, координацію руки-очі, мислення, спритність. Гладкі дерев'яні намистини різних кольорів подарують приємні тактильні відчуття.
Пальчиковий лабіринт захопить дитину, подарує годинник веселощів і надихне на пізнання світу. Великі намистини зручні для дитячих пальчиків. У дерев'яному лабіринті, що розвиває, також є 3 фігурні елементи у вигляді мордочок симпатичних звірят: лінивця, лева і лисички. У такій компанії грати буде набагато цікавіше!
Розмір лабіринту 18 х 18 х 12,5 см. Усі елементи надійно закріплені, немає окремих частин, які розуміються. Така конструкція іграшки призначена для спокою батьків та безпеки малюків.
Лабіринт із серії PolarB виконаний у неяскравих кольорах з милим малюнком. Іграшка з таким спокійним дизайном відмінно впишеться в інтер'єр дитячої кімнати.
Всі продукти Viga Toys сертифіковані за європейським EN71 та американським ASTM стандартами якості та безпеки.

Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору