Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог
Характеристики
Тип Кубики
Стать Дівчаткам, Хлопчикам
Вік від 2 років
Матеріал Дерево
Країна реєстрації бренду Китай
Країна виробник Китай
Габарити пакування 22х22х22 см
Вага пакування, кг 2,2

Дерев'яні кубики Viga Toys Алфавіт і числа 100 шт., 3 см (50288)

В наявності
Артикул: 50288
1 097 грн
1 413 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
До кінця акції
0
дні
00
години
00
хв
00
сек
Опис

З різнокольоровими кубиками від Viga Toys дитина втілить свої творчі задуми у будівництві фортець, замків та найнеймовірніших споруд. У наборі 100 блоків із якісної деревини товщиною 3 см. Серед них є кубики із зображеннями латинських літер, арабських цифр та арифметичних знаків. Набір дерев'яних блоків підійде дітям переддошкільного віку від 2 років. Під час гри легко запам'ятати цифри та англійський алфавіт, можна навіть навчитися складати, віднімати та множити. З такими кубиками діти розвивають уважність, логічне мислення, виявляють винахідливість та креативність, знайомляться з математикою. Цей набір підійде для навчального процесу в центрах розвитку та дитячих садках. Кубики від Viga Toys можна застосовувати в рамках методик Реджіо та Монтессорі.
Набір кубиків від Viga Toys Алфавіт та числа, окрім навчання, дасть можливість розвинути уяву та фантазію, потренувати м'язи рук. На відміну від пластикових кубиків, дерев'яні мають приємні для дотику вагу та фактуру. Складаючи з кубиків слова та числа, дитина потроху запам'ятовує їх. У наборі ви знайдете буклет з ілюстраціями різних конструкцій із кубиків для початкової гри.
Якісні та безпечні матеріали – Пріоритет при створенні іграшок Viga Toys. Цілісне дерево, ретельне шліфування, гіпоалергенні барвники, яскравий і привабливий дизайн – у цьому наборі є все, щоб дитина розвивалася і грала з користю. Продукція Viga Toys сертифікована за міжнародними стандартами безпеки та якості дитячих іграшок: європейським EN71, американським ASTM. Оцініть високу якість та довговічність дерев'яних іграшок разом із Viga Toys!
У комплекті
Дерев'яні блоки різних форм – 100 шт.
Відерце з кришкою та ручкою – 1 шт.
Буклет із прикладами – 1 шт.

Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору