Прийом замовлень на сайті 24/7. Відправки щодня, окрім вихідних
Графік роботи:

Будні:9:00–18:00 Сб:10:00–15:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Каталог
Тип Пірамідка
Стать Дівчаткам, Хлопчикам
Вік від 2 років
Матеріал Дерево
Серія PolarB
Розмір 8,2х8,2х13 см
Вага 0,2
Країна реєстрації бренду Китай
Країна виробник Китай
Габарити пакування 13х9х18 см
Вага пакування, кг 0,3

Дерев'яна пірамідка Viga Toys PolarB Білий ведмедик, неваляшка (44005)

В наявності
Артикул: 44005
347 грн
462 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
До кінця акції
0
дні
00
години
00
хв
00
сек
Опис

Якою має бути найперша розвиваюча іграшка? Безпечною, гарною, приємною для рук та очей – такою, як пірамідка Viga Toys Білий ведмідь серії PolarB! Вона виконана за останнім словом дизайну та з першого погляду приваблює м’яким пастельним забарвленням і досконалими формами. Призначена для малюків від 18 місяців.
Будова цієї іграшки дуже проста. На закругленій підставці-основі закріплений стрижень, на який нанизані кольорові кільця різних розмірів. Завершує конструкцію верхівка у вигляді милої мордочки ведмедика. Матеріал – ретельно відшліфоване, покрите безпечними фарбами дерево. Із цим ведмедиком дитині буде цікаво пізнавати світ!
Усі елементи великі, гладкі, приємні на дотик. Завдяки закругленій дерев’яній підставці пірамідка-неваляшка PolarB Білий ведмідь може гойдатися з боку в бік.
Ця дитяча пірамідка чудово поєднується з методикою Монтессорі. Вона відмінно тренує дрібну моторику, покращує координацію рухів, зміцнює дитячі пальчики, допомагає засвоїти поняття більше-менше. Під час взаємодії з натуральним матеріалом – деревом, дитина отримує безліч тактильних відчуттів, вчиться співвідносити розмір деталі з її вагою.

Поширити у соцмережах

Нова Пошта доставить замовлення за 1-3 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни і вартість доставки Ви можете дізнатися на сайті Нової Пошти. Детальніше на сторінці Оплата і доставка.

‼️При отриманні замовлення ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте відповідність товару, зовнішній вигляд, цілісність і комплектацію у присутності представника відділення перевізника.

Звертаємо увагу! У випадку, якщо Ви не перевірили товар при отриманні, ми не можемо гарантувати вирішення спірних ситуацій на Вашу користь. За наявності претензій до стану відправлення та у разі відмови від товару необхідно (навіть якщо на пошті кажуть, що не потрібно) необхідно скласти і підписати зі співробітником пошти акт мотивованої відмови.

  • Замовлення на суму до 350 грн відправляємо після повної оплати
  • Оплата при отриманні товару післяоплатою для замовлень на суму від 350 грн, безпосередньо на відділенні Нової Пошти (комісія післяплати 20 грн + 2%)

ВАЖЛИВО! Для деяких категорій товарів та для всіх габаритних вантажів наложений платіж доступний за мінімальною передоплатою. 

  • Онлайн оплата за допомогою LiqPay/Monobank/WayForPay: Visa / MasterCard, Приват24
  • Оплата за реквізитами IBAN
  • Оплата частинами Приват-банку
  • Офіційна гарантія за умовами виробника
  • Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше на сторінці Обмін та повернення

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору